Hej och välkommen till min alldeles egen blogg! Så, vem är det som finns bakom skärmen egentligen – vem är det som driver det här lilla tillhållet på webben? Ja, det är jag – Elmer Ericson – auktoriserad livsnjutare! Jag är 53 år gammal och så länge jag kan minnas har jag älskat två saker här i livet mer än allting annat: resor och mat. Så tänkte jag i en av mina många stunder av genialisk insikt – varför inte kombinera mina två största intressen och börja skriva en blogg? Sagt och gjort, för en tid sedan började jag testskriva några inlägg under en resa, och rätt som det var hittade jag formen och satte igång!

Och nu har du hittat hit – till storyofme.se – min alldeles egen blogg om resor och mat! Ja, för mig är det verkligen en dröm som gått i uppfyllelse i och med denna blogg, och jag hoppas så innerligt att du kommer få ut någonting av att läsa om mina tankar och upplevelser här också. Förhoppningsvis kommer du hitta hit många gånger i framtiden, och vem vet – kanske blir du så pass inspirerad av mina inlägg att du känner dig manad att åka iväg och besöka några av samma resmål som jag, och till och med testa några av samma restauranger!

När det kommer till mat så älskar jag allt mellan himmel och jord, men det jag verkligen brinner för är fine dining! Michelinstjärnor ska det vara, och gärna fler än en! Det blir mycket av den varan på bloggen!

Välkomna!